Helyi közélet

2015.10.29. 08:33

MIK: heteken belül elszállítják a szemetet

Miskolc - Kosz, szemét, törmelék borítja az udvart Miskolcon, a Gyula utca 2/A. szám alatt.

Miskolc - Kosz, szemét, törmelék borítja az udvart Miskolcon, a Gyula utca 2/A. szám alatt. Az egyik lakó kérte az Észak-Magyarország segítségét, elmesélte, hogy még nyáron lakoltatott ki egy családot a MIK Zrt., de az utánuk maradt szemetet még nem szállították el. Többször kérte az ingatlankezelő segítségét, de egyelőre jelentős változás nem történt. Az udvarban többen élnek, és félnek attól is, hogy megjelennek a patkányok az ott hagyott szemét között.

Az Észak-Magyarország megkereste az üggyel kapcsolatban a MIK-et. „Nyáron jogcím nélküli használót lakoltattak ki, aki mielőtt kiköltözött, a fényképeken látható állapottól sokkal durvábbat hagyott hátra” – mondta lapunknak Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs igazgatója. Hangsúlyozta: „Nyár óta, szabad kapacitás és erőforrás függvényében folyamatosan szállítja a MIK Zrt. a szemetet, törmeléket az udvarból, eddig már több tonnát. A terület rendezése tehát folyamatban van, és már a vége felé járunk, vagyis a maradékot is elszállítja heteken belül az ingatlankezelő”.

ÉM-NSZR

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában