Helyi közélet

2015.10.21. 18:39

Interjú: Odett

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal énekesnő Odett volt, aki mesélt a kezdetekről, és nemrég megjelent "Szívhang" c. klipjéről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal énekesnő Odett volt, aki mesélt a kezdetekről, és nemrég megjelent "Szívhang" c. klipjéről is az olvasóknak.

Szabi: Nem először jársz Miskolcon, milyen emlékek idéződnek fel benned a városról és az itteni fellépéseidről?

Odett: Az első fellépésem Miskolcon két évvel ezelőtt történt a CineFesten, ami egy nagyon-nagyon jól sikerült buli volt, nagyszerűen éreztük magunkat és a közönség előtt is le a kalappal hiszen hatalmas jó arcok jöttek el a koncertre. Aztán tavaly volt egy Helynekemes történet, ahol szintén kiváló volt az hangulat. Szeretünk itt játszani, a közönség nagyon veszi a dolgokat, ez pedig fontos egy előadó számára.

Szabi: Picit mesélj milyen volt a nyár?

Odett: A nyári fesztiválszezon a zenészeknek maga a kánaán..:) Egyrészt kiváló az idő és rengeteg ember gyűlik össze azért, hogy meghallgasson téged. Szeretem, ha hasonló őrület jelenítődik meg nem csak a színpadon, de a közönség soraiban is. Külön kiemelni nem szeretnék egy bulit sem, de persze nem titok, hogy Sopron az egyik szívem csücske úgyhogy a VOLT fesztivál mindig is kivételes lesz számomra.

Szabi: Mennyire nehéz egyedüli csinos lányként színpadra állni?

Odett: Szerintem ez egy női frontember-betegség. Pont tavaly volt egy olyan eset, hogy Orfűre eljött egy újságíró, aki írt egy kritikát a fesztiválról, és betévedt az én koncertemre, ahol félmeztelen férfiak Odett felirattal a mellkasukon őrjöngtek. Ezt persze nem volt rest leírni, pozitív hangnemben. Egyébként ez a rajongás általában a lányokra jellemző, szerintem a csajok hajlamosabbak férfi előadókért rajongani, ráadásul odaadóbbak is vagyunk minden szempontból.

Szabi: Zenei fronton mi a helyzet?

Odett: Szeptember végén érkezett a "Szívhang" c. dalomhoz egy klip, amit itt Borsod megyében egészen pontosan Rudabányán forgattunk Miki357 rendezésében, de picit én is rendeztem, és annyit még érdemes tudni róla, hogy nem csak szerepeltem és írtam a dalt, de stylistként is jelen voltam benne.:) Most leginkább ez van terítéken, viszont jövő tavasszal szeretnék egy új albummal megjelenni, szóval már serénykedünk a stúdióban. A nóták készülőben vannak, nagyon várom a megjelenést.:) Szeretném a saját utamat járni, vagyis közreműködés nincs tervben senkivel az új lemez kapcsán. Kis kompakt csomag lesz, ami bakeliten is meg fog jelenni, ami itthon talán még újdonság, de külföldön hasít már a bakelit varázsa.

Szabi: Mennyire esik jól visszanézni olyan felvételeket, ahol még sokkal kislányosabb voltál?

Odett: Most már jól esik. De ha egy éve kérdezted volna ezt, azt mondom, hogy utálom magam.:) Viszont fejlődtem és próbálok profibban állni a dolgokhoz. Ehhez hozzátartozik, hogy le kell vonnom a tanulságokat, ahhoz pedig muszáj szembenéznem magammal.

Szabi: Tervek?

Odett: A lemezkészítés teljes embert kíván, szóval ez az ami a legtöbb időmet leköti a következő hónapokban, persze a fellépések mellett. Lesz több akusztikus koncert az ország több pontján, de minden aktuális info a Facebook oldalamon időben elérhető.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket Neked!

Odett: Köszönöm Szabi!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában