Helyi közélet

2015.08.18. 17:01

Rockhétvége lesz Arlón

Arló - 1991-ben rendezték meg az Arló-tó partján az első rockfesztivált, idén pedig már a huszadikhoz érkeznek.

Arló - 1991-ben rendezték meg az Arló-tó partján az első rockfesztivált, idén pedig már a huszadikhoz érkeznek. A Hellness Hétvégén két nap alatt, közel húsz zenekar lép majd föl – tudtuk meg Oláh Zsolt főszervezőtől. – Nagyon fontos, hogy ezen az eseményen mindenki élőben, a saját hangszereit használva szórakoztatja a közönséget. A koncertek pénteken 16.40-től, szombaton pedig 16 órától kezdődnek. A két nap alatt számos második vonalbeli rock és metál zenekar, valamint tribute együttes szórakoztatja a közönséget. A huszadik fesztivál alkalmából a sztárvendég a Pokolgép lesz, akik szombaton éjféltől kezdik a bulijukat.

- A rendezvényünk sikerének a titka ötven százalékban az arlói Suvadás-ligetben rejlik. A másik ötven százalékot pedig a szervezői munkával, valamint a zenekarok színvonalas koncertjeivel tudjuk mellé tenni – fogalmazott a hétvégi eseménnyel kapcsolatban Oláh Zsolt, főszervező. – A jól bevált menetrenden idén sem változtattunk, de a Pokolgép fellépése mindenképpen plusz vonzerőt jelenthet. Ők azok, akik elindították Magyarországon a metál műfajt, ma is nagyon sokat szeretik őket, a fiatal zenekaroknak pedig példaképei lettek.

Nem csak rock

Oláh Zsolt hozzátette: mindkét napon több kiegészítő programmal várják az érdeklődőket. Pénteken és szombaton a nap első felében emlékképek elevenednek meg Ózd történetéből, és bemutatkozik a Gyártörténeti Élménypark is. Az Arlói Hellness Hétvégén lesz gyermekrajz, és törpeharcsa fogó verseny is. Az eseményre – már csak a Pokolgép koncertje miatt is – többszáz érdeklődőt várnak pénteken és szombaton.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában