Helyi közélet

2015.06.04. 21:38

Interjú: Dj Szeifert

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere egy legendás lemezlovas, Dj Szeifert volt, aki sok érdekességet mesélt a miskolci hallgatók számára, valamint egy fiatal holland lemezlovast Daniel Dantét is bemutatott számunkra. 

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere egy legendás lemezlovas, Dj Szeifert volt, aki sok érdekességet mesélt a miskolci hallgatók számára, valamint egy fiatal holland lemezlovast Daniel Dantét is bemutatott számunkra. 

Szabi: Mivel telt az elmúlt fél éved?

Szeifert: Sok sok munkával természetesen, amely kiterjedt dalok készítésére, egy új klubzenei project elindítására és a nyári fellépések koordinálására. E mellett két Barátommal közösen fáradoztunk egy szabadidő és szórakoztató központ megnyitásán, amire már csak pár hetet kell várni. Az egység területén természetesen lesz egy szép kis klub is, mindez a Dunántúl egyik legfestőibb részén a Bakonyban, Zircen.

Szabi: Várható-e a közeljövőben friss megjelenés? Klip?

Szeifert: Megjelenés előtt van Blondie című dalunk, amit egy New York-i rapper hölgyeménnyel, Luciouz-szal készítettünk közösen, valamit egy igazán slágergyanús kislemezünk is a közeljövőben lát napvilágot "If You Need It" címmel, amely project énekese Hegyi Ákos, aki anno a Muzikfabrik frontembereként működött. Jelenleg készül egy igazi nagy nyári durranás a stúdiónkban, erről bővebben nemsokára beszámolok Nektek.

Szabi: Hogyan jött az ismeretség Daniel Dantéval? Mit kell róla tudnunk?

Szeifert: Daniel igazi jóarc holland srác. Siófokon találkoztunk évekkel ezelőtt, azóta barátok lettünk és együtt is dolgozunk. Több alkalommal hoztam Magyarországra, valamint idén még van pár közös lekötött dátumunk. Fiatal kora ( 23 ) ellenére nagyon kifinomult zenei ízlésű előadó, igazi tehetség, dj és producer pályafutása mellett jelenleg Nicky Romero kiadójának, a Protocol Recordings kiadói menedzsere. Daniel egyébként 12 éves korában került először kapcsolatba a szakmával, 14 éves volt amikor először lemezjátszók mögé állt egy holland klubban, hazáján kívül pedig már fellépett számtalan országban.

Szabi: Több olyan fellépésed is volt/van,ahol az akusztikus vonal az irányadó, milyenek ezek az esték?

Szeifert: Szeifert Classic Acoustic néven fut a formáció, classic valamint trendi klubzenével lépünk fel, ahol az általam játszott zene megspékelve akusztikus hangszerekkel, igazi zenei és maradandó élményt nyújt. Természetesen vérprofi zenészekkel lépek fel, a csapat szaxofonosa Jász Andris, aki a Kossuth Díjas Ghymes zenekar tagja, a kongásom Szendi Gábor, aki többek között LGT, Malek Andrea, Zorán, stb. formációkban vett és vesz részt, nagyobb show-k keretei belül van gitárosunk, vokalistánk. Szerettem volna egy jó nagy pluszt és új érzésvilágot vinni abba, amit két évtizede művelek, az acoustic koncertekkel ez igazán jól sikerült a Közönség és a Klubok visszajelzései alapján egyaránt. Ajánlom figyelmetekbe a következő videót:

Szabi: Nyár? Tervek?

Szeifert: Mivel Siófokon születtem és élek, ezért nyáron mindig mágnesként vonz a Balaton és környéke, így a nyári fellépéseimet elsősorban a Dunántúlra, valamint Budapestre koncentrálom. Sokat játszom Siófokon, Keszthelyen, Balatonfüreden, Velencén, mindenképp vízközelben. :) Fellépésekről bővebb infót mindig találtok a www.facebook.com/djszeifertzsolt oldalon, ha pedig friss mixeket szeretnétek hallgatni, megtehetitek a www.mixcloud.com/Szeifert oldalon.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Zsolti,további sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában