Helyi közélet

2015.06.09. 12:41

Interjú: Children Of Distance

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a Children Of Distance csapat volt, akik minden aktuális információt megosztottak a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a Children Of Distance csapat volt, akik minden aktuális információt megosztottak a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt egy évetek?

Children Of Distance: Talán a legjelentősebb változás a csapat életében, hogy zenekarunk lett, és zenekarral is sok fellépésen vagyunk már túl, amit nagyon élvezünk. Azt szerettük volna már régebben is, hogy élőzenével is megszólaljunk, úgyhogy ez már régebben a tervek között szerepelt. Az az igazi zenélés, ha zenészek/zenekar van mögötted, de ennek az egész produkciónak meg kellett érnie erre a történetre. Kellett annyi dal, hogy normális műsor legyen az egy órás fellépésre stb. Egy nagy baráti társaságnak mondhatjuk a zenekart, ahol teljes a harmónia és ezáltal a fellépések is nagyon jól működnek közösen. Ami még fontos, hogy tavaly megjelent a "Nem menekülök el" c. dalunk, ami a 2014-es ifjúsági kajak-kenu világbajnokság hivatalos dala lett és ott is voltunk a versenyen,megnéztük a magyar lányokat, srácokat akikért persze nagyon szorítottunk. Egy nagyon klassz élmény volt és egy jó visszajelzés arról, hogy szeretik a zenét és hogy tényleg ennek a dalnak olyan értéke van, ami megfelelt egy ilyen világszintű versenyhez. A klip tavaly áprilisban jött ki hozzá, egy szóval az egy nagyon kiemelt dolog az életünkben azóta is. A fellépések pedig szintén pörögnek, így tavaly is sokat mentünk, de idén ettől is több bulink van lekötve, szóval nincs megállás. :)

Szabi: Mikor várható friss megjelenés?

Children Of Distance: Vannak már készen zenéink, szóval amikor időnk engedi megy a stúdiózás. Tavaly viszont csupán csak egy dalt írtunk meg, de most eldöntöttük, hogy szeretnénk egy lemezt csinálni. Van már egy lemezre valónyi dalunk, szóval lassan de biztosan várható az új cucc..:)

Lesznek énekes hölgyek a korongon, de kifejezetten senkivel nem fogunk most közreműködni.

Szabi: Milyen lesz a nyár?

Children Of Distance: Szinte minden egyes hétvégénk tele van egészen szeptember végéig, így fesztiválok, szabadtéri rendezvények, városnapok azok a rendezvények, ahol leginkább lehet majd velünk találkozni. Lesz közötte EFOTT, de ott leszünk a Bajai Halfőző Fesztiválon is, ami mindig egy remek program és legalább ennyire várjuk a Balatonboglári szüreti fesztivált is, ahol tavaly már felléptünk, de idén már zenekarral megyünk.

Szabi: Tervek?

Children Of Distance: Most voltunk 9 évesek, így jövőre jubilálunk, szóval egy nagyszabású koncertben gondolkozunk, egy egész napos rendezvényre, ami méltóképp megünnepli az elmúlt 10 évet. Annyi biztos egy hatalmas Children napot fogunk tartani, ahová remélhetőleg nagyon sokan eljönnek és velünk ünnepelnek majd..:) Hiszen a közönség a legfontosabb számunkra! :)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Srácok! További sikereket Nektek!

www.facebook.com/childrenofdistance

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában