Helyi közélet

2015.03.11. 13:28

Biztonsági intézkedés Hejőpapiban

Hejőpapi, Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei a mentőszolgálat munkatársaival közösen mentették meg egy hejőpapi nő életét, aki öngyilkossági szándékkal vett be különféle gyógyszereket.

Hejőpapi, Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei a mentőszolgálat munkatársaival közösen mentették meg egy hejőpapi nő életét, aki öngyilkossági szándékkal vett be különféle gyógyszereket.A rendőrségre 2015. március 10-én 20 óra 43 perckor érkezett telefonos bejelentés, hogy egy nő hejőpapi családi házában öngyilkossági szándékkal gyógyszereket szedett be.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a mentők már ott tartózkodtak, azonban a portán lévő hamis kutya és a zárt ajtó miatt a lakásba nem tudtak bejutni.

A rendőrök gázsprayt használtak a kutyával szemben, amely az udvar hátsó részébe ment, míg a bejárati ajtót befeszítették, így a mentők a kritikus állapotban lévő nő ellátását megkezdhették.

A mentőszolgálat munkatársai az elsődleges egészségügyi beavatkozások után a beteg állapotát stabilizálták, majd kórházba szállították további ellátása céljából.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,

hívja mobilról is a

116-123

ingyenes, lelki elsősegély számot!


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában