Helyi közélet

2015.02.25. 15:22

Ezt írta 20 éve az Észak

Miskolc - 1995. február 25. A hőmérséklet hajnalban 0,5, szombaton kora délután pedig 4-9 fok között alakult. A mérlegnek azt tanácsolták, hogy inkább pihenjen. Rémlik valami? Ha nem, az se baj, mazsolázzunk együtt a 20 évvel ezelőtt megjelent Északból.

Miskolc - 1995. február 25. A hőmérséklet hajnalban 0,5, szombaton kora délután pedig 4-9 fok között alakult. A mérlegnek azt tanácsolták, hogy inkább pihenjen. Rémlik valami? Ha nem, az se baj, mazsolázzunk együtt a 20 évvel ezelőtt megjelent Északból. A vezércikk szerint "Tanácskoztak és báloztak a jogászok"

Ózdon némi ellenállásba ütközött a feldolgozó megépítése

"Peru és Ecuador!! Nem érdekel, ki kezdte, irány a sarokba!!!"

Arattak a miskolciak az informatikában (már akkor is!)

Két új helyen költhettük forintjainkat fekete aranyra

Akkor még nem voltak ilyen szuper trafipaxok, elég volt a CD-t a visszapillantóra akasztani (már akinek volt 1995-ben CD-je), az még a szúnyogokat is elijesztette

Les Misérables

A jégen száguldoztak a fiatalok

A barcikaiak NEM szombaton akartak meccsre járni és NEM fognak fizetni 100 (azaz Egyszáz) forintot a szombati mérkőzését. NEM! Szombaton kertet kapálunk, majd vasárnap megyünk meccsre, rögtön a templom után.

Érdekes kérdést feszegettek Amerikában

A mérleg jobban tette, ha fel sem kelt, olyan fáradt volt. Pedig szombat volt, MECCSRE KELLETT MENNI!!!!

Ilyen volt az időjárás...

...ilyen pedig a nap fotója

TÖLTSE LE AZ APPOT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában