Helyi közélet

2015.02.09. 19:29

Elindult a méltóság menete

Kazincbarcika, Miskolc - Harmadik alkalommal indult útnak megyénkből az éhségmenet. Most nem Budapest, Miskolc a végállomás.

Kazincbarcika, Miskolc - Harmadik alkalommal indult útnak megyénkből az éhségmenet. Most nem Budapest, Miskolc a végállomás.

Az idén kazincbarcikai indulással hirdette meg az Éhségmenet néven ismertté vált demonstrációját a Közmunkás Szakszervezet. A közel negyven közmunkás, szimpatizáns azért menetel, hogy felhívják az ország figyelmét arra a kilátástalanságra és nyomorra, ami Magyarországon kialakult – fogalmazták meg közleményükben. Az idén azonban a demonstráció neve is változott, az Emberi Méltóság Meneteként hirdetik, illetve az úti cél sem a megszokott, nem a fővárosba, hanem Miskolcra érkeznek. A napokban Szabolcs-Saztmár-Bereg és Baranya megyéből is indít tiltakozást a szakszervezet, a végcél minden esetben a megyeszékhely, ahol szombat délután 4 órától kormányellenes tüntetést tartanak a helyi kormányhivatalok előtt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában