Helyi közélet

2014.10.18. 09:42

Interjú: Newik

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este, a méltán népszerű Newik volt, aki sok friss információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este, a méltán népszerű Newik volt, aki

sok friss információt megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Igaz már javában tart az ősz, mégis mesélj picit milyen volt a nyári szezonod?

Newik: Imádom a nyarat, így már a következő szezont várom! :) Amit elmondhatok, hogy idén (is) nagyon sok kellemes élmény és impulzus ért, ami főként a mindig lelkes közönségnek köszönhetek, így hatalmas pacsi nekik innen is! Sok szabadtéri fellépés és fesztivál szerepelt a naptáramban, mégis ha ki kéne emelnem mondjuk egyet, akkor a Balaton Soundos-Music FM-es napokat említeném, ami idén is remek volt és imádtam minden percét. Itt Miskolcon is mindig jó bulik vannak az egyetemen, meg persze a rezidenciámon Győrben a Neo-ban szintén hatalmas megmozdulások voltak és vannak.

Szabi: Mit lehet tudnunk az Ultra Star records-ról?

Newik: Magonyi L, Zsak és jómagam hoztuk létre az Ultra Star kiadót, ahol főként a StarWhores-os cuccok fognak napvilágot látni, mint például nemrégiben a "Live Your Life" c. nótánk, aminek már a videóklipjét is láthatja a kedves közönség. De itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, aki úgy érzi van tehetsége a produceri világban és már van is kész szerzeménye, az bátran keressen minket, vagy küldje el a demo anyagot aztán, ha úgy találjuk, hogy érdemes vele foglalkozni, akkor rajtunk nem fog múlni a dolog, szívesen segítjük/támogatjuk a fiatal producerek munkáját.

Nagyon sok tehetséges arcot ismerek akik előtt fényes jövő áll, csak éppen nem tudják merre induljanak el, mi ebben is megpróbálunk segíteni a kiadó létrejöttével. Érdemes csekkolni a https://soundcloud.com/ultra-star-records oldalt is. Hajrá fiatalok!

Szabi: My Love? Ha jól tudom elég szép utat futott be és még nincs vége..?

Newik: Egy dal amit a mai napig kérnek minden buliban és ami a mai napig hatalmas kedvenc az emberek körében. Óriási büszkeséggel tölt el, hogy 12! Albumra is felkerült a nóta, többek között a 100% Pacha Recordings Vol.2, vagy a 100% Ibiza House Vol.2 és a Pure Pacha Summer 2014 albumon is megtalálható.

Szabi: Ha jól tudom Newik újdonságok is vannak?

Newik: Készült egy friss remixem Bogi dalára ami a Feels So Right címet viseli. Bogi egy minden tehetséggel megáldott énekes és ez a dal is bizonyítja vannak kiváló magyar énekesek. Aztán itt van még Newik feat. Berkes Olivér - GoodBye c. zenénk ami szintén az újdonságok közé tartozik,és remélhetőleg hamar kedvenc lesz.:) Van tehát munka, de ennek élek, szóval nincs ezzel semmi gond! :)

Szabi: Egyéb tervek?

Newik: A zene tölti ki az életemet, szóval a jövőben is ez az ami kizárólag előtérben marad.Remek bulikban játszani,és olyan zenéket készíteni amivel mosolyt csalok az emberek arcára. Ha ez megvan már nagyon rossz nem lehet.:)

Szabi: Köszönöm Viktor és további sikereket!

Newik: Köszönöm barátom!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában