Helyi közélet

2014.08.07. 17:09

Krasznodar vs. DVTK - "Bevették" Krasznodart a diósgyőri szurkolók

A legfanatikusabb diósgyőri drukkerek már csütörtök délelőtt Krasznodarban voltak és egy kis városnézést is beiktattak az esti meccs előtt. Nézze meg a fotókat!

A legfanatikusabb diósgyőri drukkerek már csütörtök délelőtt Krasznodarban voltak és egy kis városnézést is beiktattak az esti meccs előtt. Nézze meg a fotókat!

Az FK Krasznodar vs. DVTK urópa Liga-selejtező viszavágójáról élőben tudósítunk 18 órától.



A légiós védőt, William Alvest az FK Krasznodar - Diósgyőri VTK párharcról kérdeztük. tovább »

Igencsak szűk kerettel vágott neki az oroszországi meccsnek a diósgyőri labdarúgócsapat. tovább »

Csütörtök 18.00: FK Krasznodar - DVTK Európa Liga-visszavágó. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on. tovább »

Megtartotta a csütörtöki Európa Liga-selejtező visszavágó előtti edzését a Diósgyőri VTK a találkozó helyszínén. tovább »

Szerda reggel fél tízre volt tervezve a DVTK labdarúgócsapatának indulása a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről Krasznodarba, ám a start csaknem két órát csúszott, ugyanis még el kellett intézni a különgép izlandi másodpilótájának, illetve a francia hölgy utaskísérőnek az orosz vízumát. tovább »

Krasznodar korántsem az az isten háta mögötti hely, mint elsőre gondolnánk. Egyik-másik YouTube videó kifejezetten jó képet fest a városról. tovább »

Szerdán délelőtt 11-kor indult el a charterjárat Ferihegyről rajta 18 fős kerettel. Tállyai Szabi egyedül utazik. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában