Helyi közélet

2014.06.02. 13:52

Lezárt ügyek: Elkent szobafestés Tállyán

Tállya - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, aki egy 15 évvel korábban rosszul elvégzett festési munkálatért tettleg vett revansot.

Tállya - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, aki egy 15 évvel korábban rosszul elvégzett festési munkálatért tettleg vett revansot.A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrse garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Attila 36 éves tállyai lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. március 25-én 20 óra 30 perckor Tállya egyik vendéglátó egységében a nagymamájánál 15 évvel korábban elvégzett rossz minőségű festés miatt szóváltásba keveredett egy 49 éves helyi lakossal, akit tettleg bántalmazott.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő terhelttel szemben folytatott eljárást a Tállyai Rendőrőrs a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában