Helyi közélet

2014.06.03. 11:15

Kerékpártolvajok rendőrkézen

Tiszaújváros, Tiszapalkonya - A rendőrök Tiszaújvárosban két, Tiszapalkonyán egy férfit fogtak el, akik kerékpárokat tulajdonítottak el.

Tiszaújváros, Tiszapalkonya - A rendőrök Tiszaújvárosban két, Tiszapalkonyán egy férfit fogtak el, akik kerékpárokat tulajdonítottak el.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki 2014. május 30-án a délutáni órákban az egyik tiszaújvárosi társasház tároló helyiségének ajtóját kifeszítette és onnan egy kerékpárt tulajdonított el.A helyi körzeti megbízott a cselekmény elkövetésétől számított néhány órán belül megállapította, hogy a lopás elkövetésével a 35 éves D. Konstantin tiszapalkonyai és a 36 éves N. Sándor tiszaújvárosi lakos gyanúsíthatóak.

D. Konstantint a körzeti megbízott elfogta és gyanúsítottként kihallgatta, de bűntársát és a kerékpárt még keresni kellett.

A bűncselekmény után három nappal N. Sándor elmondása szerint a kerékpárt talált tárgyként kívánta leadni, amikor a rendőrök elfogták és eljárás alá vonták, a kétkerekűt pedig jogos tulajdonosának visszaszolgáltatták.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az 50 éves M. László tiszapalkonyai lakos ellen, aki 2014. május 30-án 21 órakor az egyik tiszapalkonyai italbolt elől eltulajdonította az egyik vendég lezáratlan kerékpárját.

A helyi körzeti megbízott a bejelentés után azonnal a helyszínre ment és az általa beszerzett információk alapján megjelent M. László lakásán, ahol a ház udvarának hátsó részén elrejtve meg is találta az eltulajdonított kerékpárt.

A körzeti megbízott a tolvajt elfogta és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállította, ahol gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában