Helyi közélet

2014.06.10. 16:32

Előzetesben a kristály-díler

Miskolc - Összehangolt rendőrségi akció eredményeként fogták el Miskolcon azt a bódító anyagokat áruló nőt és társát, akik elfogásukig fiatalkorúakat is kiszolgáltak.

Miskolc - Összehangolt rendőrségi akció eredményeként fogták el Miskolcon azt a bódító anyagokat áruló nőt és társát, akik elfogásukig fiatalkorúakat is kiszolgáltak.Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 26 éves G. Erzsébet és a 24 éves D. Péterrel szemben. A nyomozás adatai szerint a helyi gyanúsítottak elfogásukig a miskolci, tetemvári városrészben egy ingatlanból árulták a kábító hatású anyagokat. A 2014. június 3-án végrehajtott eredményes rendőri akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói mellett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársai is részt vettek. Még a rajtaütés napján is több fogyasztó vásárolt a tetemvári ház ablakában kialakított „kristály plázából”.

A 26 éves díler lakásán tartott házkutatáson a rendőrök nagy mennyiségű készpénzt, kábító hatású anyagokat, illetve azok tárolásához, kiméréséhez szükséges eszközöket foglaltak le.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett G. Erzsébetnek előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. június 5-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában