Helyi közélet

2014.05.16. 15:39

Polgárőrök vetélkedtek

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság (MBB) és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség 2014. május 9-én közlekedésbiztonsági vetélkedőt rendezett a megyében tevékenykedő polgárőr egyesületek tagjai részére.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság (MBB) és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség 2014. május 9-én közlekedésbiztonsági vetélkedőt rendezett a megyében tevékenykedő polgárőr egyesületek tagjai részére.A polgárőrség éves tevékenységében kiemelt feladatként kezeli a közúti balesetek megelőzését. Ezt a célkitűzést ez a verseny is tükrözte, hiszen a versenyen a polgárőrök is tanúbizonyságot tettek a közlekedési szabályok ismeretéről.

A vetélkedő Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság miskolci kiképző központjában került megrendezésre, ami KRESZ, műszaki, polgárőr szakmai (OPSZ alapszabály) elméleti, valamint vezetéstechnikai részből állt.

A verseny csapat és egyéni kategóriában került megrendezésre.

Egyéni eredmények:

  • helyezett Elek János (Ózdi Polgárőr Egyesület)
  • helyezett Molnár Zoltán (Miskolc-Diósgyőri Polgárőr Egyesület)
  • helyezett Dobos Dénes János (Ózdi Polgárőr Egyesület)
  • Csapat eredmények:

  • helyezett Ózdi Polgárőr Egyesület (Elek János, Dobos Dénes János)
  • helyezett Miskolc-Diósgyőri Polgárőr Egyesület (Molnár Zoltán, Lőrincz Róbert)
  • helyezett Tiszaújvárosi Polgárőr Egyesület (Horváth Sándor, Halas Szabolcs)
  • A megyei döntőn az egyéni kategóriában első és második helyezést elért versenyzők – így Elek János és Molnár Zoltán - képviseli majd megyénket a Budapesten megrendezésre kerülő országos döntőn, 2014. szeptemberében.

    - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában