Helyi közélet

2014.05.22. 12:11

Nyílt levél Miskolc város polgármesterének

Miskolc - A Sturm und Drang szurkolói csoport a vasárnapi Magyar Kupa döntő kapcsán az alábbi nyílt levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Miskolc - A Sturm und Drang szurkolói csoport a vasárnapi Magyar Kupa döntő kapcsán az alábbi nyílt levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Tisztelt Polgármester Úr!

A Diósgyőr szurkolók drapéria ügye egy újabb fejezetéhez érkezett. Csütörtökön délelőtt tudomásunkra jutott, hogy az MLSZ nem engedélyezi a Sturm und Drang és a Hazádnak rendületlenül drapériák kihelyezését a hétvégi kupadöntő mérkőzésen. Az utóbbi zászlóval egész éven probléma volt tehát a történetnek ez a része nem lepett meg minket, de természetesen a tiltását továbbra sem tudjuk elfogadni.

Viszont a Sturm und Drang drapéria az év eleji engedélyeztetési eljáráson átment, tavasszal a bajnoki és kupamérkőzéseken is jelen volt. Ezért teljes értetlenséggel állunk az információ felett, hogy tiltó listára került. Ahogy már korábbi nyílt levelünkben talán olvasta, a Sturm und Drang 21 éves múltra tekint vissza, jelenleg is legtöbb tagot magába foglaló csoport.

Polgármester Úr egy nemrégiben napvilágot látott megszólalásában felháborítónak nevezte a drapériákkal kapcsolatos MLSZ-es gyakorlatot és ígéretet tett, hogy segítséget fog nyújtani a szurkolóknak. Úgy gondoljuk, hogy itt az ideje a tettek mezejére lépni és a választók egy részének érdekeit valóban képviselni. Közbenjárását előre is köszönjük!

- Sturm und Drang szurkolói csoport -

Miskolc, 2014. május 22.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában