Helyi közélet

2014.05.16. 15:05

MozgáSkacok! - Vár a Pláza!, a kutyusokáért

Miskolc - A Miskolci Állatsegítő Alapítvány állatmenhelyén tartottak sajtótájékoztatót annak kapcsán csütörtökön, hogy május 25-én vasárnap 10 órától MozgáSkacok! - Vár a Pláza! címmel jótékonysági fitness családi- és gyermeknapot rendeznek a Miskolc Plázában.

Miskolc - A Miskolci Állatsegítő Alapítvány állatmenhelyén tartottak sajtótájékoztatót annak kapcsán csütörtökön, hogy május 25-én vasárnap 10 órától MozgáSkacok! - Vár a Pláza! címmel jótékonysági fitness családi- és gyermeknapot rendeznek a Miskolc Plázában.- A nyári hőség nem csak az emberek számára megterhelő, hanem a sorsukra hagyott állatok szervezetére is - mondta Kovács Gábor főszervező. - Ezért az egyik célkitűzésünk az is, hogy a Sajószigeti úti menhelyen letudjuk fedni a szabad kifutókat, letudjuk azokat árnyékolni. Ebben vendégeink úgy segíthetnek majd május utolsó vasárnapján, ha 500 forintért támogatói jegyet vásárolnak, amely egyben tombolaként is szolgál. Az ebből befolyt összeget teljes egészében az építésre szeretnénk fordítani.

A Plaza parkolóházának tetőszintjén ugyanakkor a gyerekek is megtalálhatják a nekik tetsző programokat, hiszen lesznek sportbemutatók (aerobic, zumba, grand up, gyermekfitness, TRX Training, pompon tánc, önvédelem gyerekeknek), egészségügyi szűrések, musical előadás, és állatsimogató is.

A programon a Mentor Gimnázium és Szakképző Iskola is részt vesz, pavilonukban a továbbtanulási tájékoztatáson túl frissítő masszázzsal, minikoktélokkal, hideg falatkákkal várják az érdeklődőket.

ÉM-JLI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában