Helyi közélet

2014.05.18. 14:10

Interjú: Majka & Curtis

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere pénteken Majka & Cutrtis volt, akik minden friss információt megosztottak a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere pénteken Majka & Cutrtis volt, akik minden friss információt megosztottak a miskolci hallgatókkal.Szabi: Két fellépés után vagytok most itt a stúdióban, milyen volt az este Nyíregyházán és nálunk Miskolcon?

Majka & Curtis: Nagyon jó volt mindkét buli, Nyíregyházán az egyetemi napok keretén belül léptünk fel és

picit sajnáltuk, hogy nem nagykoncertel mentünk, márhogy nem az élőzenekarral voltunk, de így is fantasztikus lett, nagyon jól éreztük magunkat. Amúgy is imádjuk Nyíregyházát, meg ezt a környéket, mert esztétikailag a színpadról nézve az összképet, a Keleti Fronton gyünyörűek a nők. A Rockwell pedig megszokott teltházzal várt, így itt sem ért csalódás, mint az utóbbi időben soha Miskolcon.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél évetek?

Majka & Curtis: A hétvégéket és olykor a hétköznapokat is a fellépések határozzák meg ez az ami most a legtöbb időnket kitölti. Persze megy a stúdiózás is, pont tegnap voltunk egy demot rögzíteni külön-külön, most lesz két olyan dal ami "csak Curtis és csak Majka." Ezenkívül fog készülni egy közös klip a "Megy a Boogie" c. nótához, ami elvileg jövő héten fog megjelenni és egy bulizós kis zene lesz, tele vicces képkockákkal. Igazából egy koncertfelvétel, és kicsit werkes is, bele vannak vágva olyan werkek, amik az elmúlt 3 évben készültek akár telefonokkal a fellépések előtt alatt közben rólunk. Érdekes az biztos.:) Megy a Boogie, vagyis megy a buli.

Szabi: Jön a nyár egy újabb érzés, hogyan fog telni számotokra? Pihenés?

Majka & Curtis: Nagyon tele van a naptár nyárra, szóval nem sok idő lesz pihenni, tavaly volt 96 fellépés 3 hónap alatt, idén úgy néz ki ettől is több helyre megyünk, ami persze jó, mert imádjuk a közönséget mindenhol. Amikor a színpadon vagy van egy plussz löket és adrenalin, de persze a hosszú út elég fárasztó tud olykor lenni, de hát ez legyen a legnagyobb gondunk egész életünkben.

Szabi: Amit nem lehet még kihagyni az a sport és a foci, ha rólatok van szó? Mi lesz 25-én? :)

Curtis: Reméljük egy jó MK döntő! Több barátom is van Diósgyőrben, velük fogjuk nézni a kupadöntőt, haza húz a szívünk így azt mondom győzzön a jobbik, de az is igaz, hogy most Újpesten élek és a csapatnak drukkolok. Aztán jövő hét vasárnap kiderül mi lesz a vége! A legfontosabb, hogy egy jó sportszerű mérkőzés legyen, amit a kilátogató 20 ezer vagy még több ember élvezzen. Mi Petivel biztos ott leszünk.

Szabi: Mi újság van Peti a póker világában?

Majka: Pont jövök ide vissza hétfőn Miskolcra játszani a póker cluba, lesz rám valami fejvadászat is,ersze nem szó szerint értendő, szóval játszunk egy jót remélem.:)

Szabi: Köszönöm Srácok!

Majka & Curtis: Mi köszönjük Szabi:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában