Helyi közélet

2014.05.23. 14:30

EP-választás | MSZP-s együttműködés az éhségmenet szervezőivel

Miskolc - Együttműködési megállapodást kötött az MSZP és az éhségmenetet szervező Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket! Egyesület pénteken Miskolcon.

Miskolc - Együttműködési megállapodást kötött az MSZP és az éhségmenetet szervező Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket! Egyesület pénteken Miskolcon.A szocialisták vállalták, hogy európai parlamenti frakciójuk képviselni és segíteni fogja az egyesület törekvéseit egy igazságosabb Magyarország megteremtéséért. A megállapodást dr. Gúr Roland, a párt EP-képviselőjelöltje és Komjáthi Imre, az egyesület elnöke látta el kézjegyével. Sajtótájékoztatót is tartottak, ahol Dr. Varga László szocialista országgyűlési képviselő, dr. Gurmai Zita és dr. Gúr Roland EP-képviselőjelöltek is felszólaltak. A május 25-i választásokon való részvétel fontosságát hangsúlyozták, valamint azt, hogy igazságos, családbarát, demokratikus Európai Unióra van szükség. "Egy szocialista többségű – amire most jó esély kínálkozik – európai parlament ilyen Európát szeretne, ezért fontos, hogy minél többen szavazzanak idehaza is az MSZP-re" - fogalmaztak.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában