Helyi közélet

2014.05.24. 05:54

A dilemma: Carmen Electra vagy a kupadöntő?

A kupadöntőre menet nem várt hívás fut be a telefonjára a nőtől, akit már egy ideje hajt. Most kell döntenie! Nyilatkozzon!

A kupadöntőre menet nem várt hívás fut be a telefonjára a nőtől, akit már egy ideje hajt. Most kell döntenie! Nyilatkozzon!

Hímsoviniszta kérdésünkben arra keressük a választ, hogy a Diósgyőr hívei miként választanának két felettébb csábító, ám egymást kizáró program közül. A szituáció szerint Ön épp kézbe veszi az imádott klub címerével büszkén felvértezett sálat, a kupadöntőre szóló jegyeket és elindul melegíteni a mérkőzésre.

Carmennel már régóta kerülgetik egymást, de Ön egy ideje már úgy gondolja, hogy kihűlt ez a szál. Váratlanul és épp a legrosszabbkor fut be a hívás, mely egyértelmű felkérés táncra és tudni lehet, hogy Carmen nem az a nő, aki újabb labdát dob egy visszautasítás után, Ön már ismeri annyira.

A modellnek persze fogalma sincs, hogy épp most van a kupadöntő, de nem is különösebben hozza lázba és alighanem megszakít Önnel minden kapcsolatot, ha ilyen - számára érthetetlen - indokra hivatkozva lemondja a liezont.

Döntési helyzetben van!

Csak akkor szavazzon, ha készül a kupadöntőre, valamint bele tudja magát képzelni Carmen Electra-ba és a szituációba, a nem focisok ezúttal csak nézhetik a szavazás alakulását!

[poll id="690"]



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában