Helyi közélet

2014.04.04. 13:29

Nem sokáig motorozott új szerzeményével

Tiszaújváros - Egy tiszaújvárosi motortolvajt fogtak el a rendőrök.

Tiszaújváros - Egy tiszaújvárosi motortolvajt fogtak el a rendőrök.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2014. április 3-án ismeretlen tettessel szemben.A nyomozás adatai szerint 2014. április 2-án 22 órakor ismeretlen személy Tiszaújváros egyik családi háza elől eltulajdonított egy segédmotor-kerékpárt.

A tulajdonos a lopás másnapján tett feljelentést a rendőrségen.

A nyomozók a jegyzőkönyv felvétele után azonnal intézkedtek, így a feljelentéstől számított két órán belül elfogták és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. János 23 éves tiszaújvárosi lakost.

A gyanúsítottnál megtartott házkutatás során a rendőrök a – már részben szétszerelt - motort is megtalálták, amiről az elkövető már eltávolította az egyedi azonosító jelét tartalmazó táblát is, így egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult ellene.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában