Helyi közélet

2014.03.26. 21:05

Készenléti Rendőrség: Rajzolt felelősség biztosítás

Encs, Korlát - A Készenléti Rendőrség járőrei a rendőrségre előállítottak Korlátról egy férfit, aki igazoltatása során kötelező felelősségbiztosításként egy manipulált, fénymásolt lapot adott át a rendőröknek.

Encs, Korlát - A Készenléti Rendőrség járőrei a rendőrségre előállítottak Korlátról egy férfit, aki igazoltatása során kötelező felelősségbiztosításként egy manipulált, fénymásolt lapot adott át a rendőröknek.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 25-én az Encsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök egy közúti ellenőrzésen 14 óra 30 perckor Korlát belterületén igazoltattak egy autóst, aki a rendőröknek egy olyan igazolólapot adott át, amin jól látható volt manipuláció. A kötelező felelősségbiztosításon az adatokat utólag tollal írták rá, illetve a hibajavító nyomai is jól kivehetőek voltak.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a helyi 23 éves Á. Pétert elfogták, majd előállították a Encsi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában