Helyi közélet

2014.03.19. 14:06

KAMA projekt: Rajzold le, írd meg a jövőt!

Miskolc - Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet a KAMA Köztársaság.

Miskolc - Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet a KAMA Köztársaság.

Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület tavaly ősz óta tartó játékában egy jövőbeli, 2099-es civilizációból utaznak vissza a mába, Miskolcra a kalandra vállalkozók, hogy a jelenben végzett tevékenységükkel megóvják a környezetet, a várost, az életet, megelőzve valamely későbbi (ökológiai) katasztrófát.

„A KAMA Köztársaság Krónikája” címmel kiírt pályázatra diákoktól olyan pályaművek várnak, amelyek Miskolc jövőjéhez és a KAMA Köztársaság - elképzelt - történetéhez kapcsolódnak (lásd kamaprojekt.hu), annak különböző epizódjait, részleteit kell bemutatniuk! A pályázók képzelete szabadon szárnyalhat, szívesen fogadnak a szervezők rövid történeteket, novellákat, verseket, rajzokat, bármilyen művészeti alkotást, amit az alapsztori ihletett.

Pályázni 7-től 14 éves korig lehet.

A rajzok bármilyen technikával, bármilyen méretben elkészíthetők.Az irodalmi kategóriában verseket, novellákat és meséket várnak a kamások, gépelt formátumban maximum 5, kézzel írottan maximum 8 oldalban.

Pályázni nem csak egyénileg lehet, jöhetnek közös munkák is, mint például egy meseíró és az ő történetét illusztráló rajzoló együttes alkotása.

A díjazottakat könyvvel és ajándéktárgyakkal jutalmazzák, alkotásaik megjelennek a kamaprojekt.hu weboldalon.

Beküldési határidő: 2014. április 30.

A pályaművek mellett kérik a kitöltött pályázati űrlap beküldését is. (Megtalálható a weboldalon.)

Postacím: 3529 Miskolc, Testvérvárosok útja 8. 9/1., avagy digitális formátumokban az [email protected] e-mail címre küldendők a művek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában