Helyi közélet

2014.03.06. 15:42

A dohányzás káros (lehet) a szabadságra

Ózd - A rendőrök közúti igazoltatás során csaknem egy mázsa illegálisan szerzett jövedéki termékre bukkantak.

Ózd - A rendőrök közúti igazoltatás során csaknem egy mázsa illegálisan szerzett jövedéki termékre bukkantak.Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2014. március 5-én 23 óra 10 perckor az Ózd, Volny úton teljesítettek szolgálatot, amikor egy arra közlekedő személygépkocsit megállítottak és vezetőjét igazoltatták.

Az intézkedés és ellenőrzés alá vont jármű vezetője izgatottnak tűnt, ezért a rendőrök a gépjárművet is átvizsgálták, amelynek során két zsákban összesen 80 kilogramm szárított, vágott dohányt találtak.

A jármű vezetője a dohány származására vonatkozóan nem tudott kielégítő választ adni, ezért azt a rendőrök lefoglalták, V. Géza 38 éves ózdi lakost pedig további intézkedés céljából előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyet költségvetési csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - további eljárás lefolytatása céljából - átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában