Helyi közélet

2014.02.20. 16:36

Lezárt ügyek: Almára ment a garázda

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy garázda férfivel szemben, akit a miskolci Búza téren rendőrjárőrök fékeztek meg.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy garázda férfivel szemben, akit a miskolci Búza téren rendőrjárőrök fékeztek meg.Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Miskolci Rendőrkapitányság a 34 éves B. Lászlóval szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Búza téren 2014. február 8-án 7 órakor a 34 éves férfi inzultálta a járókelőket, egytől pedig megpróbálta elvenni az almával telt szatyrát.

A közelben szolgálati feladatot ellátó rendőrjárőrök észlelték az eseménysorozatot és intézkedés alá vonták a hangoskodót, majd előállították őt a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és vádemelési javaslattal az iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában