Helyi közélet

2014.02.18. 08:29

Készenléti Rendőrség: eljárás alá vont okirattal visszaélő

Sajólád - A Készenléti Rendőrség járőrei egy fiatal nőt fogtak el, aki egy ismerőse diákigazolványával akart menetjegyet vásárolni.

Sajólád - A Készenléti Rendőrség járőrei egy fiatal nőt fogtak el, aki egy ismerőse diákigazolványával akart menetjegyet vásárolni.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 15-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.A rendőrök telefonos bejelentés alapján 16 óra 30 perckor megjelentek Sajóládon a Rákóczi utcai buszmegállóban, mivel egy személy a Volán egyik buszjáratára egy nem a nevére kiállított diákigazolvány felhasználásával akart menetjegyet váltani.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 18 éves Sz. Nikolett helyi lakos egy ismerősétől kérte kölcsön diákigazolványát és ezt felmutatva kívánta a kedvezményes jegyet megvásárolni.

A járőrök Sz. Nikolettát a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában