Helyi közélet

2014.02.27. 18:26

Ételosztás szombaton Miskolcon

Miskolc - A Miskolci Első Lady Lions Club március 1-én, szombaton 13.00 órakor ételosztást szervez a Búza téri görögkatolikus templom melletti parkolóban.

Miskolc - A Miskolci Első Lady Lions Club március 1-én, szombaton 13.00 órakor ételosztást szervez a Búza téri görögkatolikus templom melletti parkolóban.A helyszínen a klub jószolgálati önkéntesei 150 adag melegételt (babgulyás), péksüteményt és tartós élelmiszert kínálnak a rászorulóknak. A szervezésben a klub segítségére volt a Vöröskereszt megyei szervezete.

A Miskolci Első Lady Lions Club, a nemzetközi Lions mozgalom helyi szervezeteként, szerteágazó jószolgálati tevékenységet folytat. Tevékenységük fő iránya a megelőzhető, illetve visszafordítható vakság és a vaksághoz vezető betegségek elleni küzdelem. Emellett programjaik között szerepel a hátrányos helyzetűek, a betegek, a gyerekek és idősek támogatása is, ami jelentheti a nehéz életkörülmények kellemesebbé tételét, élelmiszergyűjtést, kulturális programok szervezését. Jószolgálati akcióik keretében évente számos alkalommal juttatnak adományt a rászorulóknak. A klub elsősorban saját környezetében, Miskolcon és vonzáskörzetében cselekszik, elvégre ott ismerik a legpontosabban kinek és milyen módon lehet a leghatékonyabban segíteni.

- Juhász Rita elnök, Miskolci Első Lady Lions Club -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában