Helyi közélet

2014.01.21. 16:30

Nem mentette meg a lánya

Debrecen, Hernádnémeti, Miskolc - Enyhítette a Debreceni Ítélőtábla kedden annak a nőnek az ítéletét, akit az elsőfokon eljáró Miskolci Törvényszék 15 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt, mert bűntársával különböző eszközökkel addig ütött egy férfit 2011 januárjában a hernádnémeti szeszfőzdében, míg az életét vesztette.

Debrecen, Hernádnémeti, Miskolc - Enyhítette a Debreceni Ítélőtábla kedden annak a nőnek az ítéletét, akit az elsőfokon eljáró Miskolci Törvényszék 15 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt, mert bűntársával különböző eszközökkel addig ütött egy férfit 2011 januárjában a hernádnémeti szeszfőzdében, míg az életét vesztette.A tábla enyhítő körülményként értékelte, hogy a nő megpróbált segítséget hívni áldozatához, és hogy a helyszínen várta meg a rendőröket, így - az ítélet belső arányossága végett - a nőt 13, férfi bűntársát 15 év fegyházra ítélte, ahonnan legközelebb a büntetésük kétharmadának kitöltése után szabadulhatnak feltételesen.

Részletek a holnapi Észak-Magyarországban és az ESZAK.HU-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában