Helyi közélet

2014.01.16. 16:31

MSZP: miért van jelzálog az önkormányzati ingatlanon?

Miskolc - „Önkormányzati határozatot sértett meg dr. Kriza Ákos polgármester akkor, amikor a városvezetés hitelfedezetként kínálta fel a Miskolci Állatsegítő Alapítványnak otthont adó Sajószigeti úti önkormányzati ingatlant, s hagyta, hogy a jelzálogjogot 2012-ben be is jegyeztesse a hitelt nyújtó pénzintézet” – erről Bazin Géza (MSZP) önkormányzati képviselő és Mihályi Helga (MSZP) megyei önkormányzati képviselő beszéltek csütörtöki sajtótájékoztatójukon.

Miskolc - „Önkormányzati határozatot sértett meg dr. Kriza Ákos polgármester akkor, amikor a városvezetés hitelfedezetként kínálta fel a Miskolci Állatsegítő Alapítványnak otthont adó Sajószigeti úti önkormányzati ingatlant, s hagyta, hogy a jelzálogjogot 2012-ben be is jegyeztesse a hitelt nyújtó pénzintézet” – erről Bazin Géza (MSZP) önkormányzati képviselő és Mihályi Helga (MSZP) megyei önkormányzati képviselő beszéltek csütörtöki sajtótájékoztatójukon.„A jelzálog megléte azért is érthetetlen, mert Kriza Ákos a napokban azt nyilatkozta, hogy a város összes adósságát átvette az állam. Akkor miért van még jelzálog az önkormányzati ingatlanokon?” – kérdezték.

Az állatmenhely ügyével egyébként az Észak-Magyarország foglalkozott elsőként. A napokban is beszámoltunk a mostani állapotokról, arról, hogy az önkormányzat megoldást keres a problémára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában