Helyi közélet

2014.01.20. 11:18

„Beleuntunk, hogy várjuk a csodát"

Prügy - A címbeli kijelentést Babos Rihárd, vagy ahogy egy ország két Csillag születikből is megismerhette, Ricsi tette.

Prügy - A címbeli kijelentést Babos Rihárd, vagy ahogy egy ország két Csillag születikből is megismerhette, Ricsi tette.A 2011-es tehetségkutató műsorban még egy falubelijével csak az elődöntőig, a következő évben már a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola egy diákjával, nal próbált szerencsét, s akkor a döntőig jutottak. Minthogy Ricsi meglehetősen hátrányos körülmények között élt Prügyön, az Észak-Magyarország is Segítünk akciót indított a támogatására. Ricsit külön eljárás során felvették a Bartókba is, ám hamar feladta, a család szűkös anyagi lehetőségeire hivatkozva. Segítő szándékú emberek révén kapott saját szintetizátort, s némi anyagi támogatást is, különben felutazni sem tudott volna Budapestre. Volt, amikor a versenytől remélte, hogy sikerül kitörnie addigi életkörülményei közül. Aztán visszacsöppent ugyanoda. Most is ott találtuk, ám mintha egy másik Ricsire leltünk volna.

A folytatás a hétfői Észak-Magyarországban és a www.eszak.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában