Helyi közélet

2014.01.22. 08:24

A magyar kultúra napja - Az elnökasszony „mindenevő”

Miskolc - „A kultúra számomra a testkultúrát is jelenti – mondta Fazekas Miklósné középiskolai testnevelő tanár, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke.

Miskolc - „A kultúra számomra a testkultúrát is jelenti – mondta Fazekas Miklósné középiskolai testnevelő tanár, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke. – Saját és hosszú pedagógusi pályafutásom során is mindenkor az egészséges életre nevelést tartottam szem előtt, mindent megtettem ennek népszerűsítése érdekében.”

 „Ha tágítom a kört, akkor sincs okom a szégyenkezésre: hiszen színházba járó ember vagyok, a miskolci teátrumba szóló bérletem is van, de a jobb előadások kedvéért gyakran elutazom Budapestre. Nagyon közel áll hozzám a komoly- és a népzene, aztán esténként, lefekvés előtt, rendszeresen könyvet olvasok, sőt a verseket is nagyon szeretem. Ha előadást tartok, mondandóm színesítése érdekében mindig keresek az alkalomhoz illő, klasszikus idézetet.”

ÉM-KT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában