Helyi közélet

2013.12.18. 13:22

Lezárt ügyek: Bíró elé állhat az erőszakos támadó

Sajószentpéter - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki brutális erőszakkal megtámadott egy fiatalkorú lányt.

Sajószentpéter - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki brutális erőszakkal megtámadott egy fiatalkorú lányt.Szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 23 éves sajószentpéteri A. Jánossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Sajószentpéteren, 2013. június 23-án 22 óra 30 perckor egy számára ismerős fiatalkorú lányt elcsalt, majd brutális erőszakkal megtámadta áldozatát, akit csak másnap találtak meg kimerült és rendkívül rossz állapotban.

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában