Helyi közélet

2013.12.01. 10:41

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

Budapest, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit kerítettek kézre.

Budapest, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit kerítettek kézre.Az észak-magyarországi régió – közte a borsodi térség - közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai egy lakossági bejelentés alapján Felsőzsolcán, a Kossuth Lajos utcában 2013. november 30-án 17 óra 50 perckor intézkedés alá vontak egy férfit. Ennek eredményeként a rendőrök megállapították, hogy az érintett elfoglalt egy ingatlant a tulajdonos tudta nélkül. A 29 éves R. Tibor adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki vele szemben.

A körözés hatálya alatt álló terheltet a Készenléti Rendőrség munkatársai előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában