Helyi közélet

2013.11.26. 12:22

Lezárt ügyek: Fejsze és szalonna

Taktakenéz - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki egy árvízvédelmi szolgálatban lévő sértettől lopott.

Taktakenéz - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki egy árvízvédelmi szolgálatban lévő sértettől lopott.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2013. április 18-án egy taktakenézi ingatlan melléképületébe betörtek, ahonnan az elkövető kézi szerszámokat, köztük egy fejszét és két tábla szalonnát tulajdonított el. A sértett a bűncselekmény elkövetésének idején nem tartózkodott otthon, mivel a férfi árvízvédelmi szolgálatban volt.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították majd elfogták azt a helyi 17 éves fiatalkorú fiút, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Az ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrse lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában