Helyi közélet

2013.11.23. 19:04

Készenlétben: visszakísérték az iskolakerülőket

Alsózsolca - A Készenléti Rendőrség járőrei csellengő diákokkal szemben intézkedtek Alsózsolcán.

Alsózsolca - A Készenléti Rendőrség járőrei csellengő diákokkal szemben intézkedtek Alsózsolcán.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. november 22-én 11 órakor Alsózsolcán teljesítettek szolgálatot, amikor a település utcáján négy, céltalanul sétáló diákra lettek figyelmesek.

A járőrök kérdésére a szülői felügyelet nélkül lévő, 13-14 éves fiúk elmondták, hogy ugyan iskolában kellene lenniük, de oda saját elhatározásukból nem mentek be.

Az intézkedő rendőrök haladéktalanul felvették a kapcsolatot a gyermekek által megnevezett oktatási intézménnyel, ahonnan megerősítették, hogy a négy gyermekkorú az iskola tanulója és őket nevelőik már a reggeli óráktól keresik. Az egyeztetést követően a járőrök a négy kószálót az iskolába visszakísérték és átadták az intézmény vezetőjének.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában