Helyi közélet

2013.09.03. 11:58

Nemzedékek találkozója Encsen

Encs - Nyugdíjasok és családtagjaik egész napos programja Észak-Abaúj központjában szeptember 21-én.

Encs - Nyugdíjasok és családtagjaik egész napos programja Észak-Abaúj központjában szeptember 21-én.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége (NYÉSZ), együttműködve Encs önkormányzatával, szeptember 21-én délelőtt 10 órai kezdettel Encsen, a Városi Sportcsarnokban rendezi meg a „Nemzedékek Találkozója Encs, 2013." elnevezésű nagyszabású kulturális programját. A megye nyugdíjasainak és nemcsak nyugdíjasainak, minden évben a megye más-más városában megtartandó (több mint ötszáz fős szereplőgárdát felvonultató) szabadidős összejövetelének Miskolc, Ózd, Tiszaújváros, Szerencs, Alsózsolca, Kazincbarcika, Tokaj, Tiszaújváros, Szikszó, Szerencs után immár 14. alkalommal, most Encs ad otthont- tudtuk meg Teszárovics Miklóstól, a NYÉSZ elnökétől.

Regisztrációs jegy

Az egész napra tervezett esemény szervezői várják a megye valamennyi nyugdíjasát, a megyei-, városi- és települési nyugdíjas szervezetek tisztségviselőit és a különböző civil társszervezetek képviselőit.

A találkozóra külön előzetes jelentkezés és regisztrációs jegy (mely a programokon való részvétel feltétele) irodánkban történő megvásárlása alapján, az érdekvédelmi szövetség által megrendelt VOLÁN-autóbuszok indulnak Miskolcról 8 órakor a Búza téri pályaudvarról. Ebéd (töltött káposzta) csak előre rendelhető, kedd- és csütörtöki napokon 9 és 12 óra között szövetségünk ( Miskolc, Kazinczy u. 3. sz.) irodahelyiségében. Ugyanott kérjük jelezni (az ebédet nem rendelők is, a buszférőhely biztosítása érdekében) az utazási szándékot. A különjáratú autóbuszokra, csak előzetes bejelentkezés alapján-, megvásárolt regisztrációs jeggyel lehet felszállni. A rendezvény helyszínén, egészségügyi, közrendvédelmi, nyugdíjbiztosítói, fogyasztóvédelmi és más információs standok várják az érdeklődőket. Büfé üzemeltetéséről és különböző árusokról, valamint a találkozót színesítő egyéb ingyenes programokról is gondoskodnak a szervezők - mondta befejezésül Teszárovics Miklós.

ÉM-BGy

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában