Helyi közélet

2013.09.09. 17:02

Előzetesben a templomtető rongálója

Miskolc - A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el annak a tolvajnak, aki társával a közelmúltban egy miskolci templom tetejét borító rézlemezeket megbontotta és eltulajdonította.

Miskolc - A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el annak a tolvajnak, aki társával a közelmúltban egy miskolci templom tetejét borító rézlemezeket megbontotta és eltulajdonította.Mint ismeretes állampolgári bejelentés alapján a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének munkatársai rövid idő alatt elfogták azokat a tolvajokat, akik 2013. szeptember 6-án hajnalban egy miskolci templom vörösréz tetőlemezeit, valamint ereszcsatornáját megbontották és eltulajdonították. A 29 éves T. Andrást és társát, a 61 éves J. Izidort a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki több rendbeli lopás bűntett elkövetése miatt megindított büntetőeljárásban.

A bűnismétlés veszélyére figyelemmel a 29 éves férfit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság a mai napon elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában