Helyi közélet

2013.09.10. 20:00

10. Jameson CineFest - DunaDOCK és a Master Class

Miskolc - A dokumentumfilmes programot első ízben erősíti a A DunaDOCK csapata – Ugrin Julianna, Ruszkai Nóra, Groó Diana, Trencsényi Klára és Böjte Ágnes – a miskolci nemzetközi filmfesztiválon. Céljuk, hogy bekapcsolják a magyar szakmát a nemzetközi fejlesztő műhelyek, pitchingfórumok, fesztiválok véráramába.

Miskolc - A dokumentumfilmes programot első ízben erősíti a A DunaDOCK csapata – Ugrin Julianna, Ruszkai Nóra, Groó Diana, Trencsényi Klára és Böjte Ágnes – a miskolci nemzetközi filmfesztiválon. Céljuk, hogy bekapcsolják a magyar szakmát a nemzetközi fejlesztő műhelyek, pitchingfórumok, fesztiválok véráramába.A szervezők magyar és nem magyar dokumentumfilmeket válogattak az elmúlt három év terméséből. A vetítések után a filmek meghívott alkotóival a DunaDOCK Master Class keretében szeptember 13. és 16. között különleges nemzetközi mesterkurzus-sorozatot tartanak.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában