Helyi közélet

2013.08.01. 13:06

Jobbik: felcsútiak, debreceniek nyertek trafikot Miskolcon

Miskolc - A trafikmutyi összehozta Miskolcon a Fidesz távoli bázisait, hiszen a borsodi megyeszékhelyen Kósa Lajos és Orbán Viktor „székhelye” is kapott dohányboltot – hangzott el a Jobbik csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Miskolc - A trafikmutyi összehozta Miskolcon a Fidesz távoli bázisait, hiszen a borsodi megyeszékhelyen Kósa Lajos és Orbán Viktor „székhelye” is kapott dohányboltot – hangzott el a Jobbik csütörtöki sajtótájékoztatóján."Miskolcon olyan jól halad a munkahelyteremtés, hogy már a felcsúti és debreceni vállalkozóknak is jut lehetőség a városban" – mondta Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője.

Véleménye szerint a városvezetés nem Miskolc, hanem a Fidesz gazdaságát akarja megerősíteni, ennek köszönhető, hogy a dohányüzletek javát, nem miskolciak nyerték el, hanem fejér megyeiek, hevesiek, hajdúságiak, de a Pest megyei Göd is jelen van már Miskolcon.

Kiemelte, jól látható, hogy míg korábban a szocialisták haverjai jutottak megrendelésekhez, most a fideszesek visznek mindent.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában