Helyi közélet

2013.08.22. 09:01

Jobban érzi magát a Selyemréti Strandon rosszul lett férfi

Miskolc - Újra kellett éleszteni azt az idős férfit, aki hétfőn délután lett rosszul a Selyemréti Strandfürdő egyik medencéjében.

Miskolc - Újra kellett éleszteni azt az idős férfit, aki hétfőn délután lett rosszul a Selyemréti Strandfürdő egyik medencéjében. Mint Koczák Szilvia, a miskolci városháza szóvivője munkatársunknak elmondta, az idős férfi az unokájával volt kinn a strandon, amikor rosszul lett. Az úszómester – „civilben” tűzoltó – kihúzta a medence szélére, majd egy, a strandon tartózkodó doktornővel közösen megkezdte a férfi újraélesztését. Az úszómester a szívmasszázst végezte, a doktornő a lélegeztetést, majd tőlük vették át az újraélesztést a helyszínre hívott mentők.

Több kockázati elem

A férfi kórházba került; ma már tudható, hogy szívritmus- szabályozója volt – ami megérett a cserére –, és cukorbetegséggel is küszködik, de hogy melyik egészségügyi problémája miatt lett rosszul, még kérdéses. Úgy tudjuk, hogy a férfi már jobban van.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában