Helyi közélet

2013.07.31. 19:38

Szeretetet és ajándékot hozott Dalma asszony

Miskolc - Ajándékot kaptak a Miskolctapolcán nyaraló, nehéz sorsú gyerekek.

Miskolc - Ajándékot kaptak a Miskolctapolcán nyaraló, nehéz sorsú gyerekek.Ajándékokkal és édességekkel érkezett szerdán délelőtt Mádl Dalma Miskolctapolcára, a Katolikus Karitász jószolgálati nagykövete, valamint Écsy Gábor, a segélyszervezet igazgatója. Jövetelük célja az volt, hogy meglátogassák az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központja Szent József Házában táborozó, hátrányos helyzetű gyerekeket.

A Katolikus Karitász minden évben több ezer nehéz körülmények között élő gyermek táboroztatását szervezi meg országszerte tíz héten keresztül egyhetes turnusokban. Legtöbbjüknek ez az egyetlen alkalom a nyár során, amit nyaralással tölthetnek, mivel szüleik anyagi helyzete nem engedi meg a családi utazást.

A táborlakók műsorral köszöntötték a vendégeket, majd átvették tőlük az ajándékokat. Nagyon örültek a sildes sapkáknak, a csokinak és a jégkrémnek. Ez utóbbiakat természetesen csak ebéd után fogyasztottak el.

ÉM-HE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában