Helyi közélet

2013.07.17. 17:19

„Itt egy családi dohányáruda szűnt meg a trafikmutyi miatt"

Miskolc - „Itt egy családi dohányáruda szűnt meg a trafikmutyi miatt" hirdeti egy felirat Miskolcon, a kilián-déli szolgáltatóház mellett bezárt trafikon. A táblát a szocialista Bartha György és MSZP-s képviselőtársai helyeztették ki és tartottak ott sajtótájékoztatót szerdán.

Miskolc - „Itt egy családi dohányáruda szűnt meg a trafikmutyi miatt" hirdeti egy felirat Miskolcon, a kilián-déli szolgáltatóház mellett bezárt trafikon. A táblát a szocialista Bartha György és MSZP-s képviselőtársai helyeztették ki és tartottak ott sajtótájékoztatót szerdán.Bartha György szerint felháborító, hogy a fideszes kormányzat saját klientúrája kiszolgálása érdekében Miskolcon több tucat vállalkozást lehetetlenített el, miközben fideszes önkormányzati és megyei önkormányzati, illetve országgyűlési képviselők családtagjai szereztek más kárára 20 évre szóló biztonságos megélhetést.

Földesi Norbert elmondta: az MSZP miskolci önkormányzati frakciója kezdeményezte, hogy a "trafikmutyi" károsultjainak megsegítéséről rendkívüli közgyűlésen tárgyaljanak a város fideszes vezetésével.

Azt is szeretnék, hogy a közgyűlés hozzon létre egy ad-hoc bizottságot, amely vizsgálja ki a visszaéléseket, különös tekintettel „a trafikmutyiban érintett közszereplőkre".

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában