Helyi közélet

2013.07.05. 12:27

Elfogott nagycsécsi tolvajok

Nagycsécs - Alkalmi ismerősei loptak meg egy ajkai férfit Nagycsécsen. Az elkövetőket a rendőrök elfogták és még egy áramlopásra is fényt derítettek.

Nagycsécs - Alkalmi ismerősei loptak meg egy ajkai férfit Nagycsécsen. Az elkövetőket a rendőrök elfogták és még egy áramlopásra is fényt derítettek.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást a 19 éves polgári V. Istvánnal és társával szemben. A nyomozás adatai szerint a sértett 2013. július 3-án a késő esti órákban együtt italozott egy nagycsécsi házban alkalmi ismerőseivel. A férfi miután távozott a „házi kocsmából” a közeli buszmegállóban várakozott. V. István társával a sértettet utolérve leemelte annak nyakában lévő táskáját, amiben mobiltelefon és több mint 100 000 forint volt, majd a zsákmánnyal elmenekültek a helyszínről.

A pórul járt férfi azonnal bejelentést tett a rendőrségen, majd a nyomozók pár óra alatt azonosították az elkövetőket, akiket előállítottak a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra.

Az ügyben tartott házkutatáson a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított pénz egy részét, illetve az elorozott mobiltelefont. A nyomozók figyelmét nem kerülte el az sem, hogy a nagycsécsi ingatlanban a műszaki berendezések működtek, de a villanyóra nem forgott. Így a tulajdonosnak áramlopásért is felelnie kell majd.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában