Helyi közélet

2013.06.25. 17:32

A vihar miatt csúszik a selyemréti fürdő nyitása

Miskolc - A hétfői vihar megrongálta a Selyemréti Strandfürdőt, így a július 1-re tervezett nyitás négy, öt nappal csúszik. Erről számolt be a helyszínen tartott rendkívüli sajtótájékoztatón Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője.

Miskolc - A hétfői vihar megrongálta a Selyemréti Strandfürdőt, így a július 1-re tervezett nyitás négy, öt nappal csúszik. Erről számolt be a helyszínen tartott rendkívüli sajtótájékoztatón Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője.Lapunk már hétfőn szerette volna megtudni, hogy áll a strand, milyen munkálatok folynak jelenleg a területen. Akkor nem kaptunk választ kérdéseinkre. Kedden – a viharkárok miatt – azonban bejutottunk az építési területre. Jelenleg már csak a parkosítás zajlik, illetve a gyermekmedencén végzik az utolsó simításokat. Illetve az egyik medence ülőke részét újrafugázták tegnap, de az nem derült ki, miért.

A hétfői vihar pusztításai azonban jól látszottak, főleg a zöld területen: a gyeptéglák eláztak, ezeket cserélni kell. Illetve az elázott területen egyelőre a munkagépek sem tudnak felvonulni.

Czinkné Sztán Anikó azt is elmondta: a július 1-i protokoláris megnyitót megtartják, a közönség számára azonban csak később, négy, öt nap csúszással nyílik meg a fürdő.

Részletek a szerdai Észak-Magyarországban.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában