Helyi közélet

2013.06.26. 19:21

A borotva rezeg, de nem hív

Miskolc - Internetes csalót azonosított a rendőrség, aki telefont kínált eladásra. A vevőt megtévesztő férfival szemben folytatott nyomozást a rendőrség lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Miskolc - Internetes csalót azonosított a rendőrség, aki telefont kínált eladásra. A vevőt megtévesztő férfival szemben folytatott nyomozást a rendőrség lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.A Miskolci Rendőrkapitányságra 2013. január 16-án egy miskolci sértett tett feljelentést, hogy egy internetes vásárlásnál megtévesztették. A férfi egy világhálós piactéren felkínált értékes telefon vételárát átutalta, de pénzéért csak egy használt villanyborotvát kapott. A rendőrség csalás vétség gyanúja miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították azt a szigetszentmiklósi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A rendelkezésre álló adatok szerint a tettes megkárosította a vevőt, aki több mint százezer forintot fizetett a számlájára.

A Miskolci Rendőrkapitányság csalás vétség megalapozott gyanúja miatt R. Rudolffal szemben indított eljárást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában