Helyi közélet

2013.05.28. 08:29

Crazy FM interjú: Tomy Montana

Miskolc - Tomy Montana nem ismeretlen a hazai közönség előtt, hiszen több éve a magyar élvonalat képviseli! Vele beszélgetett Szabi, a Happyend mix műsorban!

Miskolc - Tomy Montana nem ismeretlen a hazai közönség előtt, hiszen több éve a magyar élvonalat képviseli! Vele beszélgetett Szabi, a Happyend mix műsorban!

 Szabi: Ha jól tudom túl vagytok az idei első Sixty Fest-en ami elég kalandosra sikeredett, mesélj picit erről?

Tomy Montana: Igen. Azt kell, hogy mondjam a Sixtyfest közönsége a legkitartóbb party arcokból áll és óriási tisztelet nekik! Az éjszaka folyamán 3x szakadt le az ég, de ők végig tolták az esőben! A visszajelzések is nagyon pozitívak! A magán véleményem viszont az, hogy felháborító, hogy 2013-at írunk és nincs olyan meteorológiai előrejelzés, ami megtudja mondani 24 órára előre, hogy milyen idő is várható!:-(

Szabi: Mi újság az Audio Bitch háza táján? Melyek a legfrissebb megjelenések?

Tomy Montana: Töretlenül zajlanak az események! két hetente jönnek ki a friss zenék az egész világon! A soundcloud és a you tube oldalunkon mindenki bele tud a zenékbe hallgatni!

Szabi: Pénz & Sárm! Mostanában sokat turnézol Szőke Zoltánnal,milyenek a közös bulik?

Tomy Montana: Zoli egy igazi, őrült party állat!:-) Teljes erőbedobással tolja végig az összes fellépést, imádja az embereket és a közönség is imádja őt! Nagyon közvetlen mindenkivel, csak jó dolgokat tudok róla elmondani! Egyébként pedig ugyan úgy imádja a metált, mint én!:-)

Szabi: Mi várható a sok fellépés mellet amit még kiemelnél?!

Tomy Montana: Igazából nagyon sok minden pörög a gondolataimban és majd az idő eldönti, hogy mit is tudok belőle megvalósítani! Ami már biztos, hogy megjelent a legújabb saját dalom "Check This Out" címmel Alex Kenji & Manuel De La Mare kiadójánál a Hotfingers Recordsnál, amit a nyáron minden fellépésemen lehet majd hallani!

Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Tomy Montana: Én köszönöm Szabi,és további sok sikereket a műsorodhoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában