Helyi közélet

2013.05.08. 14:01

A nap Észak-előfizetője: Krompák Istvánné

Miskolc - Az Észak kvíz is kedves kedvenc. Az encsi Krompák Istvánné 35 esztendeje lapunk előfizetője.

Miskolc - Az Észak kvíz is kedves kedvenc. Az encsi Krompák Istvánné 35 esztendeje lapunk előfizetője. Férjurával immár négy évtizede élnek boldog házasságban és reggelente együtt olvassák egy finom kávé mellett az Északot. "Az utolsó oldalon kezdjük az olvasást a vicceknél, majd jön a szólástér, míg a férjem a sportot kedveli nagyon" - árulja el Katalin, aki hozzáteszi, hogy előszeretettel fejti meg a keresztrejtvényeket és küld be képeslapokat mozaik-játékaink kapcsán. "Eddig nem sok sikerrel, de bizakodunk" - teszi hozzá mosolyogva.

Katalin asszonytól elmondja azt is, hogy 9 éves Miskolcon élő unokája az Észak-Magyarországban megjelent húsvéti locsoló verset mondott el dédijének legutóbb. Több kerttel, kertészkedéssel összefüggő cikket, oldalt viszont szívesen olvasna férjével, és velük élő édesanyjával. "Tetszik, ha a megye egy-egy tájegységét bemutatják képekkel az olvasóknak. Sokan nem tudnak utazni, ezért jó azt olvasni!" - mondja. Búcsúzóul megtudjuk azt is Krompák Istvánnétól, hogy az Észak kvíz és a horoszkóp is a kedvencek közé tartozik, és ha receptek jelennek meg az ÉM-ben, akkor azt ki is szokták próbálni.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában