Helyi közélet

2013.04.19. 13:10

Megfelelő erőkkel készül a rendőrség a vasárnapi DVTK-FTC labdarúgó mérkőzésre

Miskolc - A miskolci Andrássy úti DVTK Stadionban DVTK – FTC labdarúgó-mérkőzés lesz 2013. április 21-én, 16.30 órakor. A rangadóra előreláthatóan nagy számban indulnak vendégszurkolók, akik több módon is (vasúton, illetve bérelt buszokkal) tervezik az utazást. A szervezetten utazók mellett várhatóan több százan egyénileg, személygépkocsikkal fogják a mérkőzés helyszínét megközelíteni. - <strong>Rendőrségi közlemény.</strong>

Miskolc - A miskolci Andrássy úti DVTK Stadionban DVTK – FTC labdarúgó-mérkőzés lesz 2013. április 21-én, 16.30 órakor. A rangadóra előreláthatóan nagy számban indulnak vendégszurkolók, akik több módon is (vasúton, illetve bérelt buszokkal) tervezik az utazást. A szervezetten utazók mellett várhatóan több százan egyénileg, személygépkocsikkal fogják a mérkőzés helyszínét megközelíteni. - Rendőrségi közlemény.Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain a mérkőzés napján a jelentős gépjárműforgalom megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében Miskolc területén a rendőrség fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

A mérkőzést, a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette. Ezért a rendőrség megfelelő módon biztosítani fogja a vonaton, illetve az FTC szurkolók által szervezett autóbuszokon utazók kísérését is.

A fokozott ellenőrzés célja a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területére érkező ferencvárosi szurkolók biztonságos bekísérése a rendezvény helyszínére, valamint Miskolc város közrendjének, közbiztonságának fenntartása. Továbbá, hogy a hatóság megelőzze a sportrendezvényen megjelenő nézők magatartására visszavezethető ok miatt bekövetkező, a nézők életére, testi épségére, vagyontárgyaira közvetlen veszélyt jelentő eseményt, biztosítsa a megnövekedő gyalogos és gépjárműforgalom zavartalan, balesetmentes menetét, valamint Miskolc közterületeinek biztonságát.

A rangadó kezdete előtt és a befejezése után a rendőrség folyamatosan ellenőrzi Miskolcon a Tiszai pályaudvar, valamint a Búza téren található buszpályaudvar környékét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a szurkolók figyelmét a kulturált, egymás tiszteletén alapuló magatartásra. A Rendőrség ugyanis minden a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében. Ha valaki mégis rendbontásra készülne, akkor jogszerű, ugyanakkor határozott, a törvény szigorával fellépő rendőri intézkedésre számíthat.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában