Helyi közélet

2013.04.19. 11:51

A megrémült sértett azonnal rendőri segítséget kért

Ózd - Könnyen akart pénzt és értéktárgyakat szerezni egy 43 éves helyi férfi, aki az ózdi városközpontban egy általa ismeretlen személyt fenyegetett meg ennek érdekében.

Ózd - Könnyen akart pénzt és értéktárgyakat szerezni egy 43 éves helyi férfi, aki az ózdi városközpontban egy általa ismeretlen személyt fenyegetett meg ennek érdekében.Egy kerékpárját toló ózdi férfihez 2013. április 8-án, délután fél négy előtt odalépett egy ismeretlen személy, aki őt szidalmazva, fenyegetve értéktárgyait és pénzét követelte.

A sértett mindettől úgy megrémült, hogy kerékpárjával azonnal az Ózdi Rendőrkapitányságra menekült, ahol személyesen tett bejelentést a történtekről. A helyszínre siető járőrök a kapott személy és ruházatleírás alapján a közelben azonnal elfogták a 43 éves férfit, aki a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A rablót a járőrök előállították, akit a rendőrség őrizetbe vett. Vele szemben rablás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság. Az elkövető előzetes letartóztatását a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában