Helyi közélet

2013.03.21. 18:03

Nyílt válasz a Jobbik alelnökének nyílt levelére

Miskolc, Sárospatak - Aros János, Sárospatak polgármesterének válasza a Jobbik Magyarországért Mozgalom nyílt levélre.

Miskolc, Sárospatak - Aros János, Sárospatak polgármesterének válasza a Jobbik Magyarországért Mozgalom nyílt levélre."Tisztelt alelnök úr!

Ön azt állítja, hogy a „nyílt párbeszéd” híve, miközben eddig semmilyen formában nem kereste velem a párbeszéd lehetőségét, helyette továbbra is hamis állításokkal próbálja növelni pártja népszerűségét. Ha vette volna a fáradságot, hogy gyáva üzengetés helyett utánajár a Jobbik által terjesztett rémhíreknek, tudhatná hogy Sárospatakon a kultúra magyar városában, (sajnálom, hogy nem tudja, miért érdemelte ki Sárospatak ezt a címet), Szent Erzsébet szülővárosában nem lesz Világsátor, így nem tudunk és nem is kívánunk táptalajt biztosítani cigányellenes retorikájukhoz. Városunkban békében élnek egymás mellett az emberek, kérem, keressenek más játszóteret nyílt provokációikhoz.

Ha csak egy kicsit is ismerné Sárospatakot, tudhatná hogy itt minden döntés a nyilvánosság előtt történik a Zemplén Televízió közvetítésével, és nem engedek olyan előterjesztést vinni a képviselő-testület elé, amelyet ne előzne meg felmérés és alapos előkészítő munka. Bár hiába vártuk önöket akkor amikor az árvíz miatt szükség lett volna mindenki segítségére, vagy amikor a több százezer forintos tartozások miatti kilakoltatások alkalmából jól esett volna a támogatás, de hiába kerestük önöket, például a székely függetlenség napja alkalmából rendezett nagygyűlésen, vagy a Nagyságos Fejedelem tönkretett szobrának felújítására rendezett gyűjtésen. Amennyiben még mindig lennének kérdései, kérem vegye a bátorságot és keressen meg, szívesen bemutatom önnek Sárospatakot és a képviselő-testület működését, hiszen úgy tűnik, ebben a tekintetben még vannak pótolnivalói.

Még egyszer kérem, sőt felszólítom, hagyja békén Sárospatakot és a pataki lakosokat, viszont ha segítő szándéka valós, a további üzengetés helyett várom jelentkezését.

Tisztelettel: Aros János, Sárospatak polgármestere"

Aros János hozzátette, a maga részéről a vitát lezártnak tekinti.


Miskolc, Sárospatak - A Jobbik Magyarországért Mozgalom az alábbi nyílt levéllel kíván reagálni Sárospatak polgármesterének szavaira.

Sárospatak - A Jobbik Magyarországért Mozgalom „Sárospatak a világsátor új helyszíne?” címmel tartott sajtótájékoztatót, a hétfői eseményről be is számoltunk.

Miskolc - A Jobbik Sárospataki Alapszervezete úgy tudja, megindult a városban az önkormányzati képviselők „puhítása”, hogy a borsodi településen épülhessen meg a nemzetközi cigány központ – tájékoztatta a sajtót hétfőn Hocza Tamás, a Jobbik regionális megyei alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában