Helyi közélet

2013.02.14. 14:59

Megoldódott a mellékhelyiség rejtélye: előzetesben a putnoki drogdealer!

Ózd, Putnok - Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály és a Putnoki Rendőrős nyomozói a megyei rendőr-főkapitányság Bükk közterületi támogató alosztályának bevonásával 2013. február 8-án a délelőtti órákban szervezett akció keretében elfogtak egy 25 éves putnoki férfit, aki a gyanú szerint több helyi lakos – köztük 5 fiatalkorú -, illetve más településen élő személy részére is kábítószert terjesztett.

Ózd, Putnok - Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály és a Putnoki Rendőrős nyomozói a megyei rendőr-főkapitányság Bükk közterületi támogató alosztályának bevonásával 2013. február 8-án a délelőtti órákban szervezett akció keretében elfogtak egy 25 éves putnoki férfit, aki a gyanú szerint több helyi lakos – köztük 5 fiatalkorú -, illetve más településen élő személy részére is kábítószert terjesztett.A férfi lakásán megtartott házkutatás során a rendőrök lefoglaltak két csomag, egyelőre ismeretlen eredetű, zöld színű növényi származékot. A kábítószer terjesztésében más személyek is közreműködtek.

Az elfogott és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított férfi vizelete kimutatta, hogy ő maga is kábítószer fogyasztó.

A gyanúsítottat az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse bűnügyi őrizetbe, vele szemben - szakértők bevonásával - kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Időközben a rendőrség előterjesztése alapján, ügyészi indítványra a bíróság elrendelte a dealer előzetes letartóztatását.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában